Razvoj

 

 

"Ishrana Produkt"


 

Preduzeće za proizvodnju
i promet D.O.O.

Vidovdanska 66,
Paraćin, Srbija
Tel/Fax: +381 (0)35 561 208

PIB: 102015433
Matični broj: 06991815

Email: office@ishrana.com


UNAPREĐENJE PRODUKTIVNOSTI

U cilju unapređenja poslovanja uz pomoć nemačke privredne komore Ishrana produkt doo je uključena u program Senior Experten Service (SES) - program pomoći malim i srednjim preduzećima. U okviru programa u Ishrani produkt doo je angažovan ekspert g-din Willi Renn iz Stuttgart-a.

Senior Experten Service (SES) je nemačka Fondacija za Internacionalnu Saradnju. SES je nevladina organizacija koja nudi profesionalnu konsultaciju kroz specijalnu obuku radne snage i menadžmenta.

Fokus programa je na malim i srednjim preduzećima gde iskusni seniori/specijalisti dele svoje dugogodišnje internacionalno iskustvo u okviru industrije sa preduzećem u cilju poboljšanja produktivnosti preduzeća u okviru proizvodnje kao i svih ostalih delova/odeljenja/sfera biznisa.

U programu SES angažovano je vise od 9000 seniorskih stručnjaka koji nude svoje specijalističko znanje iz više od 50 sektora/industrija. SES je odradio preko 23,500 obuka od 1983. godine u 160 zemalja.

http://www.ses-bonn.de

UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Novembra meseca 2006 g. vodeći stručnjaci Ishrane produkt doo su pohađali kurs u Aalstu – Belgija.
Cilj kursa je bio da se što bolje upozna čokolada kao sirovina i mogućnosti kao i načini primene u proizvodu “Gordi”.


Kurs je organizovala svetski poznata kompanija “Belcolade” u svom demo-centru u Aalstu.
Kompanija  “Belcolade” se čokoladom bavi preko jednog veka a u samom procesu proizvodnje učestvuje od primarne proizvodnje – proizvodnje kakaovca na svojim plantažama u Obali Slonovače, preko poluproizvoda za dalju preradu pa sve do finalnog proizvoda čokolade – najfinije i najkvalitetnije bele, mlečne i crne.